Esthetical & Medical pigmentation Clinic

Nieuwe generatie voor het verwijderen van Micropigmentatie

Het is ons niet onbekend:

Mijn permanente make-up is niet meer zoals ik het wens, wat nu?

Wij, ervaren en gediplomeerde pigmentatie specialistes, hebben het al jaren voorspeld en helaas wordt dit nu werkelijkheid.
Soms zijn het horrorverhalen, fouten of malpraktijken bij het pigmenteren.
Migratie, inversie of regenboog van kleuren, littekens, roest of grijs geworden wenkbrauwen, verzadiging van kleuren en ga zo maar verder.
Hoe kan ik dit voorkomen?

Ieder pigmentatie specialiste weet dat onze huid maar een kleine capaciteit heeft om pigmenten op te nemen. Daarom zijn wij ook heel specifiek in welke technieken we gebruiken bij het plaatsen van een pigmentatie en hebben we een bijzondere kennis van de pigmenten die wij daarbij gebruiken.

Een aanhoudende studie van technieken en pigmenten in ons vak is daarom een vereiste! Bij een fout gebruik van technieken, pigmenten of door hormonale veranderingen en invloeden van buitenaf, kan uw pigmentatie een ander resultaat geven dan wat u ervan verwacht.
Dit kan onmiddellijk of na enige tijd naar boven komen.

Blijven pigmenteren op deze pigmenteerde huid is dan geen optie.
Zie de gepigmenteerde huid als een gevuld kopje. Het kopje kan maar tot een maximum hoeveelheid gevuld worden. Alles wat nadien teveel wordt toegevoegd, geeft een troebele mengeling van kleuren of de huid kan de pigmenten niet meer opnemen. Vaak zien wij dat men alsnog bij de gepigmenteerde huid met brute kracht kleuren aanbrengt waardoor er zich littekens kunnen vormen.

En nu?!

Denkt u even terug aan ons voorbeeld van het kopje, dan is de oplossing voor de hand liggend.
Vooraleer u terug een prachtig resultaat kan hebben, dien het volle kopje leeggemaakt te worden. Dit kan niet enkel toegepast worden op de wenkbrauwen, maar ook bij uitgelopen eyeliners of fout geplaatste lippigmentatie.

Evelyne Lefevere

Technieken

Verwijderen micropigmentatie

Een overzicht van alle nieuwe generatie behandelingen voor het verwijderen van Micropigmentatie.

IQ Intelligent Pigment Remover

YPRO - Laser

Anti-grijs behandeling

IQ Intelligent Remover

Wat houdt dit in?

Hierbij spreekt men van een non-laser removal behandeling waarbij men een unieke emulsie gebruikt, zodat de beste resultaten van het verwijderen van de pigmenten uit de huid verkregen worden.

Permanente make-up, microblading, tattoo,…
Deze emulsie, IQ intelligent pigment remover, is een EU gecertificeerde product. Geproduceerd aan de hoogste kwaliteit en mogen enkel gebruikt worden door gekwalificeerde IQ specialistes.

Het gebruik van de IQ intelligent pigment remover is een proces waarbij pigment wordt verwijderd met behulp van een medisch apparaat en deze unieke emulsie.

Het principe van de IQ intelligent pigment remover is gebaseerd op een unieke biochemische reactie. Deze reactie maakt het mogelijk om alle pigmenten uit de huid te halen zonder littekens of beschadiging aan de huid te veroorzaken.

  • verwijderen of corrigeren van bestaande pigmenten
  • extraheert alle pigmenten, ongeacht de periode waarin de pigmenten in de huid aanwezig zijn
  • alle organische en anorganische pigmenten
  • nauwkeurig en dus ideaal voor kleine correcties

Waarom IQ remover en geen laser?

Er bestaat een mogelijkheid dat de pigmenten niet door de laser kunnen verwijderd worden. Een reden hiervoor kan zijn dat sommige pigmenten, anorganische, titanium dioxides bevatten. Deze pigmenten kunnen enkel verwijderd worden met de IQ intelligent remover. Soms gebruiken we eerst de laser waarna we kunnen verder gaan tot het verwijderen van de pigmenten. Dit gebeurt dan bij een eerstvolgende behandeling met de IQ remover.

YAG PRO Laser

Naast de IQ pigment remover hebben wij ook in ons gamma de Y-PRO YAG laser om vlot de fout geplaatste, verouderde of grijze wenkbrauwen te verwijderen of te corrigeren. De laser zal het pigment in de huid door middel van een gebundelde lichtstraal verlichten of verwijderen.

  • Verwijderen van Permanente Make-up, tattoos, pigmentvlekken, anti-grijs behandeling,…
  • Geschikt voor grotere oppervlaktes
  • Onmiddellijk resultaat na 1 behandeling ( meerdere behandelingen zijn nodig voor volledige verwijdering )
  • Na de behandeling treed er geen korstvorming op
  • Snelle behandeling

Waarom Laser?

De laser is uiterst geschikt om diepliggende carbon pigmenten los te maken uit de huid. Effectief en snel. Met de IQ Remover zou dit langer gaan duren. Daarna kunnen we ervoor kiezen om de overtollige pigment restanten, zoals ijzerdioxides, te verwijderen in de volgende behandelingen met de IQ Intelligent Remover.

Anti-grijsbehandeling

Wat is anti-grijsbehandeling?

Heeft u dan toch het perfecte model maar na enige tijd komen uw wenkbrauwen toch iets te grijs? Wij kunnen met de Laser pijnloos en in vrijwel 1 behandeling de grijze (carbon tinten) uit de wenkbrauw halen. Het is absoluut niet nodig om per direct een nieuwe plaatsing te zetten om grijze wenkbrauwen warmer te maken! Denk aan het gevuld kopje! Laat eerder jouw wenkbrauwen eerst en vooral reinigen met de Laser, met behulp van de anti-grijsbehandeling.

Contact

We don’t bite, get in touch!

Nog een onbeantwoorde vraag? 
Laat een berichtje achter en we contacteren u zo spoedig mogelijk.

Particuliere klant

B2B PMU community